Typo3 FullService

Inclusief maatwerk en support
 

 

 

 

 

 

 

Typo3 internetbureau

Typo3 bestaat al sinds 1998 en Montix werkt er sinds 2007 mee. Diverse projecten, van groot tot klein en van eenvoudig tot complex zijn in de loop der jaren gerealiseerd op basis van dit enorm sterke CMS door ons Typo3 fullservice internetbureau.

Wat maakt Typo3 zo sterk?

 • Caching ingebouwd
 • Meertaligheid ingebouwd
 • Extensies van zeer hoge kwaliteit
 • Templating tot in detail te regelen
 • Toegangsbeheer tot in de kleinste finesses af te stemmen
 • Strak beleid in onderhoud en uitbouw van het systeem

Kies voor Montix als jouw Typo3 internetbureau. Zo ben je verzekerd van een bureau dat goed aansluit bij jou eisen en wensen en die het maximale weet te halen uit de typo3 CMS. Zo zet je een zeer functionele website neer van hoge kwaliteit. 

Wat maakt Montix tot Typo3 internetbureau?

 • Fullservice dienstverlening: wat we niet in huis hebben schakelen we via partners bij
 • Alle werkzaamheden rondom Typo3 worden in-house gerealiseerd
 • Sterke Helpdesk voor alle vragen zodra je website live staat
 • Volledige ondersteuning t/m verzorgen hosting
 • Directe aansluiting op online marketing in huis

Heb je behoefte aan ondersteuning of wil je een nieuw project starten met hulp van een Typo3 bureau? Of heb je nog advies nodig over een geschikt CMS? Als WordPress- en Typo3 internetbureau staan wij altijd voor je klaar.

Heb je vragen voor een Typo3 internetbureau?

Heb je vragen over de bediening van Typo3, heb je technische ondersteuning nodig of wil je je hosting laten optimaliseren? Met onze vele jaren aan kennis als Typo3 internetbureau helpen wij je graag verder. Vul het formulier onderaan deze pagina in of bel direct 053-7503030

 

 

Hosting veilig en snel. Managed, incl. de applicatie! incl updates en backup.

Maak een doorstart met je website!

Laat je website controleren op oa de volgende punten:
De configuratie, installatie, gebruikte plugins, (WordPress:) gebruikt thema en wijze van gebruik van het thema, (Typo3:) templates, updates, versie van het CMS, hosting, snelheid van de website, blacklisting, veiligheidsscan, indexatie door Google, aanwezigheid en kwaliteit sitemap, SEO-kwaliteit content, technische SEO-controle, optimalisatie van de visuals.

Kies één van onze pakketten voor je check-up!

Must read over TYPO3

Typo3 10.4 LTS

Typo3 versie 10.4 is de volgende LTS in een lange lijn van uiterst betrouwbare upgrades voor dit corporate web-cms. Tot ca. eind april 2023 kun je na de upgrade weer verder met een veilige en uiterst stabiele website.

Lees meer

Typo3 upgrade planning

Planning en aanpak Typo3 upgrades  Typo3 planning: de roadmap Typo3 heeft de afgelopen jaren een planning voor zijn upgrades die behoorlijk exact wordt gehaald. Deze roadmap geeft overzicht over de aanstaande upgrades van de Long Time Stable,...

Lees meer

Ik heb de volgende vraag over Typo3:

reCAPTCHA is required.