Blog

Voor WordPress, WooCommerce, Typo3 en Online Marketing
 

 

 

 

 

 

 

CMS migratie

Wil je van Typo3 naar WordPress?

Waarom zou je van Typo3 naar WordPress overstappen? Deze overstap kan handig zijn als de voordelen van Typo3 ten opzichte van WordPress niet meer voor jouw organisatie van toepassing zijn. De overstap maken betekent wel dat je met een aantal zaken rekening zal moeten houden. Zo loop je o.a. tegen deze drie belangrijke uitdagingen aan:

  1. Behouden van je zoekwoorden positie (positie in de zoekresultaten)
  2. Overname van alle content (mooie gelegenheid om eens grondig op te ruimen)
  3. Het eigen maken van het nieuwe CMS voor het beheer door alle redactie-leden

Het eerste punt, het behouden van je positie in de organische zoekresultaten, is een punt dat aandacht nodig heeft. Hierin zit namelijk de waarde die je in de afgelopen jaren met de website hebt opgebouwd. Om te zien wat jouw positie nu is kunnen we een scan maken van je website en middels tooling bepalen hoe je nu scoort op bepaalde trefwoorden, ook t.o.v. enkele van je concullega’s.

Het tweede punt, de migratie van alle data, is meteen een mooie gelegenheid om flink op te ruimen en te actualiseren. Als de nieuwe structuur en layout vast staan kunnen wij je middels snelle en vaardige handjes en deels middels automatisering, helpen om alles over te zetten.

Het derde punt, het je eigen maken van het nieuwe WordPress CMS, kunnen we met een workshop regelen. Hierin komen alle basisvaardigheden langs die je nodig hebt om aan de slag te kunnen met je eigen website. Daarbij wordt ook gekeken welke onderdelen jouw website specifiek maakt in de bediening zodat ook een ieder van jouw team daarna direct zelf aan de slag kan.

Typo3 overzetten naar WordPress

Typo3 overzetten naar WordPress? Montix neemt je graag het werk uit handen. En is Typo3 overgezet? Dan is de Montix Helpdesk bereikbaar voor allerlei soorten vragen en ondersteuning. Zowel per telefoon (053 7503030) als per e-mail (helpdesk@montix.nl) is deze bereikbaar.

Heb je vragen over WooCommerce?

Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder.
Vul het formulier onderaan deze pagina in of bel direct 053-7503030

Support

Heb je vragen over de bediening van Typo3, heb je technische ondersteuning nodig of wil je je hosting laten optimaliseren?
Wij helpen je graag verder!

Hosting veilig en snel. Managed, incl. de applicatie! incl updates en backup.

Maak een doorstart met je website!

Laat je website controleren op oa de volgende punten:
De configuratie, installatie, gebruikte plugins, (WordPress:) gebruikt thema en wijze van gebruik van het thema, (Typo3:) templates, updates, versie van het CMS, hosting, snelheid van de website, blacklisting, veiligheidsscan, indexatie door Google, aanwezigheid en kwaliteit sitemap, SEO-kwaliteit content, technische SEO-controle, optimalisatie van de visuals.

Kies één van onze pakketten voor je check-up!

Must read over TYPO3

Typo3 upgrade planning

Planning en aanpak Typo3 upgrades  Deze bedrijven gingen je voor: Typo3 planning: de roadmap Typo3 heeft de afgelopen jaren een planning voor zijn upgrades die behoorlijk exact wordt gehaald. Deze roadmap geeft overzicht over de aanstaande...

Lees meer

Typo3 koppelen aan externe systemen

              Typo3 koppelen aan externe systemen Het koppelen van Typo3 aan externe systemen maakt je website direct meer dynamisch. Zo kun je met data 2 kanten op. Naar je website toe en vanuit je website naar een...

Lees meer

Ik heb de volgende vraag over Typo3:

reCAPTCHA is required.