Alles over WooCommerce

de WordPress webshop!

Alles over WooCommerce

de WordPress webshop!

Introductie

Waarom is WooCommerce het meest gekozen e-commerce systeem? En waarom zou jij WooCommerce voor jouw webwinkel kiezen? Omdat voor WooCommerce kiezen, betekent dat je kiest voor WordPress. Het meestgebruikte CMS als basis voor jouw webshop!

De belangrijkste voordelen:

 • Snel
 • Makkelijk
 • Flexibel
 • Schaalbaar
 • Meest populaire en gebruikte CMS systeem
 • Site en shop in één!
marko-portret-klein

Strategisch en technisch advies

Marko van den berg

Dé WooCommerce expert
Of je nou informatie, een hulpvraag of ondersteuning zoekt, bij Montix ben je op het juiste adres met al je WooCommerce vragen. Wat wil je graag weten?

Wat zijn alle voordelen van WooCommerce?
Is WooCommerce een goed alternatief voor Magento?
Biedt WooCommerce alle functies die mijn webshop nodig heeft?
Waarom kiezen voor de combinatie WooCommerce en WordPress?
Ik heb een vraag en ben opzoek naar WooCommerce support
Ik heb hulp nodig bij de inrichting van mijn WordPress webshop.
Waarom kiezen voor Montix als jouw WooCommerce specialist?

WooCommerce

Met de meest gebruikte e-commerce plugin voor een WordPress Webshop (WooCommerce) kun je een professionele webshop opbouwen. Daarbij kun je alles naar jouw wens en behoefte afwerken. Zo kun je een koppeling met je voorraadbeheersysteem maken, maar ook een koppeling maken voor de meest recente prijsinformatie. Daarnaast kun je facturen opmaken in jouw eigen stijl en diverse betaalsystemen koppelen zodat jouw klanten alle vrijheid hebben om te betalen om de manier die zij prefereren.

Een ander groot voordeel van WooCommerce is dat het standaard de optie levert om jouw shop in diverse talen beschikbaar te maken. En wil je graag iets aanpassen of toevoegen op de website wat nog niet bestaat? Dan kan Montix dit ook voor je maken.

WooCommerce is de WordPress e-commerce plugin
Sinds 2011 is WooCommerce verkrijgbaar en sinds 2015 is Automattic de eigenaar. Zij zijn tevens de eigenaar van WordPress. Dus WordPress en WooCommerce komen uit hetzelfde “huis”, waardoor de integratie optimaal is afgestemd.

WordPress webshop SEO
Woocommerce is als WordPress plugin meteen ook het meest gebruikte e-commerce platform van dit moment. Het is krachtig, wordt continue verder ontwikkeld en heeft in zijn DNA de unieke eigenschap een vaste combinatie te vormen met een website-CMS. Hierdoor kun je je naast je shop helemaal uitleven in het opbouwen van de website rondom jouw webshop. Een mooie en vooral soepele integratie. Zo zijn jouw website en WooCommerce webshop optimaal geïntegreerd en tevens sterk op het gebied van SEO.

De belangrijkste voordelen van WooCommerce op een rij:

Benieuwd waarom je voor een WooCommerce webwinkel zou kiezen? Er zijn veel redenen te benoemen. Zo is WooCommerce in beheer van Automattic. Het bedrijf wat ook WordPress in beheer heeft. Dit zorgt voor een naadloze samenwerking tussen de twee producten. Andere voordelen zijn o.a.:

 • 37% van de webshops zijn op basis van Woocommerce
 • Meest aanpasbare e-commerce systeem
 • Naadloze integratie met WordPress (grootste web-CMS)
 • Het zelfde bedieningsgemak als WordPress
 • Zelfde flexibiliteit als WordPress
 • Zelfde eigenaar als WordPress

Wanneer kiezen voor Woocommerce?

Het meest populaire webshop-systeem van dit moment: Woocommerce. Wanneer is dit een goede keuze? WooCommerce is een uitermate geschikt optie als:

 • Zoekmachinemarketing bovenaan staat
 • Je tot ca max 5000 producten hebt
 • WordPress prettig voor jou werkt
 • Je kleinere shops wilt neerzetten
 • Je een modulair systeem zoekt

Daarnaast is Woocommerce prima te koppelen met diverse ERP systemen, betaalsystemen en evt. kassasystemen. Hierbij gaat het altijd om een deel maatwerk, maar er komen ook steeds meer standaard modules beschikbaar die een deel van de wensen al invullen.

We hebben naast dit systeem ook veel ervaring met Magento en zelfs Virtuemart. Om tot een goede afweging te kunnen komen, helpen wij je graag verder en denken met je mee.

Belangrijke vraag bij elk webshopsysteem:

Hoe belastbaar is dit systeem?
Het is prettig dat je bij het starten van een webshop gebruik kunt maken van de meest moderne en actuele oplossingen. Maar hoe zit het met de kwaliteit als je bijvoorbeeld een shop met behoorlijk veel producten hebt? En wat als deze producten veel afhankelijkheden hebben en specificaties waardoor je eigenlijk een veelvoud aan producten in je shop hebt? Dus hoe groot is de belastbaarheid van WooCommerce?

WooCommerce: degelijke techniek heeft degelijke hosting nodig
Daar waar hosting een sluitpost is in de begroting loop je vroeg of laat onherroepelijk vast als je een webshop succesvol online wilt laten scoren. Zeker als deze enige omvang begint te krijgen met een navenant bezoekersaantal.

Geschikt van klein tot groot
Naast kleine (rond de 100 producten) en middelgrote (een paar 1000 producten) webshops hebben wij testen gedaan met woocommerce webwinkels tot 25.000 producten met veel afhankelijkheden. Onze conclusie? Bij deze grote hoeveelheden aan producten, gecombineerd met een aantal plugins t.b.v. sortering/filtering ed en op basis van goede WordPress webshop hosting, functioneert de woocommerce webwinkel uitstekend. Hiermee is de limiet nog lang niet bereikt. Kortom, WooCommerce is geschikt voor bedrijven van klein tot groot.

Bloggen is nog steeds enorm populair en puur als blog kun je WordPress nog steeds enorm goed inzetten. Bekijk dit voorbeeld maar eens: 

WordPress als blog cms
WordPress als blog CMS

Waarom is WordPress ook alweer zo’n sterk website CMS?

WordPress bestaat sinds 2003. Het is ooit gestart met als voornaamste doel om als web-blog systeem te functioneren. Hiervoor waren makkelijke bediening en het snel kunnen bewerken van je teksten de belangrijkste criteria.

WordPress nu
In de tussenliggende jaren is WordPress steeds verder gegroeid en vooral door het brede scala aan uitstekende plugins ook volwaardig in te zetten als website-CMS: je kunt nu ook prima een middelgrote website bouwen in WordPress. Ga je voor echt groot dan is het nog steeds goed om te kijken naar Typo3 als CMS keus. Overzicht houden over enorme hoeveelheden content: zowel pagina’s als gebruikte media en de enorme consistentie door de gehele site, terwijl er een grote redactie aan kan werken, blijft het Typo3 systeem onderscheiden als corporate website CMS.

Met WordPress bouw je razendsnel tegen veel lagere kosten een website, of, zeker in deze tijden enorm belangrijk, of je bouwt hem om: eveneens enorm snel en vele malen voordeliger!

Keuze van de template ofwel het thema van je website en webshop.

De keuze van de template, het thema, bepaalt binnen WordPress het grootste deel van de werking van jouw website. De gehele backend, verdeling van plugins, toevoegen van functionaliteiten. Alles wordt gedirigeerd door het thema.

Sinds enkele jaren realiseert Montix de meeste van zijn WordPress en ook WooCommerce projecten met behulp van het Divi thema. Op basis van Divi kan elk ander template of op maat ontwerp worden nagebouwd en heb je de grootst mogelijke vrijheid om je website snel en eenvoudig aan te passen. Zaken als frontend-editen en A/B testen zitten in dit Divi systeem ingebouwd. Leer tijdens een workshop hiermee werken en ontdek de flexibiliteit die jijzelf hiermee in handen krijgt!
Bekijk ook de compacte Divi handleiding, die steeds actueel wordt gehouden. Handig als naslag en om er meer uit te halen!

Functionaliteiten ofwel plugins

Hoeveel plugins heeft een gemiddelde webshop al snel nodig? 55. Plugins zijn vaak afhankelijk van elkaar. Ze worden door andere leveranciers gemaakt en onderhouden. Ze hebben hun eigen licentiemodel: gratis of betaald. Vrij om aan te passen of juist gesloten.

Je eigen plugin

Heb je specifieke wensen die je niet kunt invullen met de bestaande plugins, dan kun je deze zelf -laten- ontwikkelen. Hierdoor ben je geheel vrij in het toevoegen van functies die voor jouw webshop nodig zijn, om zo je website en webshop te optimaliseren en klanten nog beter te helpen.

Datamigratie

Vanuit veel andere CMS’en kan de data worden overgezet. Veelal geautomatiseerd met een deel handwerk. Hierdoor behoud je de  belangrijke data en kun je verder waar je was gebleven.

Om zeker te weten hoe jouw data te migreren is, kan altijd een test worden gedaan die uitsluitsel geeft, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem hiervoor contact met ons op.

WooCommerce vs andere systemen

Magento, Virtuemart, OpenCart
Ben je tevreden met je WordPress website en wil je een webshop opstarten? Of gebruik je Magento, Virtuemart of OpenCart en ben je op zoek naar een vervangend e-commerce systeem? Of ben wellicht je op zoek naar mogelijkheden om je bestaande WordPress Webshop verder uit te bouwen? Wij helpen je graag verder.

Demo Woocommerce
Ben je benieuwd of Woocommerce met WordPress ook een oplossing voor jouw webshop is, maak dan een afspraak met ons. Bij Montix helpen wij je graag verder met je WooCommerce wensen en kijken wij samen naar de mogelijkheden voor jouw WordPress website en Woocommerce webshop.

Heb je vragen over WooCommerce als webshop systeem?

Laat het ons weten, wij helpen je graag verder.
Vul onderstaand formulier in of bel nu 053-7503030

Marko van den Berg
Strategisch advies
marko@montix.nl

Let ook op onze workshops die we op maat, incl. compacte handleiding voor jouw webshop, geven.

Meer dan 1,5 miljoen actieve winkels

WooCommerceVolgens onderzoek van BuiltWith zijn 39% van alle E-commerce websites gebaseerd op WooCommerce met WordPress. D.w.z. meer dan 1,5 miljoen webwinkels die op deze combinatie werken. WordPress alleen staat aan de basis van 17,6 miljoen live websites (meer dan 25% van alle websites). Dat zijn dus extreem veel shops en sites.
De reden waarom men kiest voor deze combinatie is niet alleen het gratis beschikbaar zijn van de software of omdat iedereen het gebruikt, maar baseren op een aantal belangrijke voordelen t.o.v. andere E-commerce oplossingen:
Shops en sites op basis van WordPress met Woocommerce:

 • Werken sneller
 • Kosten minder in bouw en onderhoud
 • Worden meer succesvol dan andere systemen

Een ander belangrijk punt: jij bent zelf volledig eigenaar van jouw data.

Als een plug-in je niet bevalt dan probeer je een andere of laat je er één op maat maken. Je zit niet aan 1 keuze vast voor de rest van je leven. Je zit zelfs niet aan WordPress of WooCommerce vast: mocht je naar een ander systeem willen overschakelen, dan kun je je data meenemen.

WordPress maakt het mogelijk om al je content in een handig XML formaat mee te nemen. WooCommerce laat je alle producten bewaren als CSV. Er is zelfs een extensie die de bestellingen en klantgegevens exporteert. Dus wat je plannen ook mogen zijn of hoe deze plannen ook wijzigen, de data van je site en shop zijn van jou.

Woocommerce specialist

 • Vastbijten in de vraag
 • Doorgaan waar anderen stoppen
 • Meedenken in jouw vraagstuk
 • Breder meekijken dan alleen de vraag
 • Oplossingen zo van de plank
 • Oplossingen op maat
 • Jou enthousiast maken voor Woocommerce!

Wat mag je verwachten bij een Woocommerce Specialist?

 • WordPress webshop ondersteuning
 • Goede hosting oplossingen
 • Hulp bij je betalingsmodule
 • Technische support
 • SEO vriendelijk maken van je WooCommerce shop
 • Hulp bij updates en upgrades
 • Suggesties voor verbeteringen
 • Hulp bij het inrichten WooCommerce
 • Workshops
 • Hulp bij je marketing activiteiten
 • En nog heel veel meer

Fullservice WooCommerce specialist

Dus ook je Microsoft 365 of Exchange server worden geregeld als dat nog nodig is (hiervoor werkt Montix samen met partners). Of je telefonie zodat bereikbaarheid ook bij drukte gegarandeerd blijft. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je middels ons dashboardsysteem overzicht houdt over je online activiteiten en acties. Hierdoor kun je snel inspelen op veranderingen en gericht acties uitzetten. Naast de dashboards die elk systeem dat je gebruikt van-huis-uit al levert heb je hierdoor vele malen sneller inzicht en kun je sneller schakelen. Belangrijk en het maakt het tot een boeiend en overzichtelijk geheel.

Fullservice internetbureau

D.w.z. dat je vanuit één plek alles kunt regelen. Ook je mail, je Office 365, je Exchange server worden voor je geregeld zodat je daar geen omkijken naar hebt. Wat te denken van je telefonie, je bereikbaarheid en jouw helpdesk (al dan niet telefonisch)? Natuurlijk doen we niet alles zelf, maar werken daarvoor samen met ervaren partners die elk specialist zijn in hun vak.

Wat we belangrijk vinden is dat de basisfuncties, zoals maken van content of dat nou tekst of afbeeldingen of kleine animaties betreft, goed voor elkaar zijn. Dat zowel de bezoeker als de tot op heden belangrijkste zoekmachine Google daar blij van worden en geïnspireerd raken.

Woocommerce Fullservice

Welke vraag je ook hebt: we helpen je altijd verder. Sinds jaren werken wij aan websites en allerlei meer of minder complexe webshops. Met 1 ding in het gemeen: een goede gebruikerservaring. Wil je eens kennis maken? Bel of mail ons dan en we bespreken tijdens een ontspannen kop koffie jouw wensen.

Aanpak bepalen

Jouw strategie: Ben je op zoek naar jouw onderscheidende factor, waar je onderscheidende kracht zit, waar je score-kansen liggen in jouw speelveld? Dan gaan we graag met jou sparren. Daarbij gaan we ook onderzoek doen naar jouw huidige online positie, praten met jouw belangrijkste mensen die in contact staan met jouw klanten. En we komen met een concreet plan van aanpak voor het komende jaar!

Woocommerce specialist

 • Vastbijten in de vraag
 • Doorgaan waar anderen stoppen
 • Meedenken in jouw vraagstuk
 • Breder meekijken dan alleen de vraag
 • Oplossingen zo van de plank
 • Oplossingen op maat
 • Jou enthousiast maken voor Woocommerce!

WooCommerce

Als je al gewend bent aan WordPress, dan vind je je weg ook snel in WooCommerce. De werkwijze lijkt sterk op elkaar. Daarnaast is WooCommerce als meest gebruikte webshopsysteem van dit moment hard bezig om middels verbeteringen aan de hand van de gebruikerservaringen ook het meest populaire e-commerce systeem te worden.

WordPress met Webshop: ideale combinatie

Het meest gebruikte CMS combineren met een webshop

WordPress met webshop ideale combi: deze combinatie is ultiem als je inzet op flexibiliteit en snelheid bijv. t.a.v. de aanpassingen die je wilt doen om je online verkopen te ondersteunen.

In 2015 heeft het bedrijf achter WordPress, Automattic, het webshopsysteem WooCommerce ingelijfd. Hierdoor is deze meest gebruikte e-commerce plugin direct in beheer bij de maker van het meest gebruikte CMS voor websites gekomen. Een zeer sterke combinatie: alle flexibiliteit en eenvoud die je gewend bent vanuit WordPress vind je zoveel mogelijk ook terug in WooCommerce. Voor speciale wensen kun je ook voor WooCommerce plugins gebruiken of maatwerk oplossingen maken om deze wensen in te vullen.

WordPress als basis voor je webshop

WordPress als basis voor je eigen WooCommerce webshop? Een geniaal duo want beide zijn sterk in waar ze voor zijn gemaakt. Zowel WooCommerce als WordPress zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid. Beide focussen zich op goede resultaten met zoekmachinemarketing.

WordPress is op dit moment de basis van ca. 25% van alle websites. Dat is veel. Heel veel. En dat zegt ook wel iets, onder andere t.a.v. de laagdrempeligheid. Wil je weten of WordPress ook voor jou de meest geschikte oplossing van dit moment is? Neem contact met ons op. We maken dan z.s.m. een afspraak met je.

Woocommerce als uitbreiding

Heb je een meertalige website of een website waar al diverse uitbreidingen op zijn toegepast? Niets aan de hand, een WooCommerce webshop kan los daarvan “ernaast” worden geïnstalleerd. Neem even contact met ons op om na te gaan of jouw WordPress installatie inderdaad nog steeds geschikt is hiervoor.

Content marketing, YOAST

WordPress is een sterke basis voor content marketing. Middels o.a. de module Yoast krijg je snel een eenvoudig inzicht in je zoekmachine optimalisatie. Deze module is er in een gratis variant die in veel situaties voldoet, maar ook in een pro versie. Hiermee kun je o.a. je tekst laten controleren op geschiktheid voor 2 zoektermen. Daarnaast krijg je direct een voorbeeld hoe jouw bericht er op de diverse social media kanalen zoals Facebook en Twitter uit komt te zien zodat je dit evt. nog kunt aanpassen.

Betaalsysteem

Welke betaalmethode willen jouw klanten? En welke kosten worden er gerekend voor de verschillende betaalsystemen?

Wij kunnen je op weg helpen aan de hand van ervaring, dus bel de Montix helpdesk (053 7503030) of mail (support@montix) even!

Bouw met Woocommerce jouw modulaire webshop

Met Woocommerce modulaire webshop jouw shop realiseren. Standaard modules, maatwerk modules, integratie van externe diensten zoals betaalsystemen. Maak het zo dat jouw klanten er blij van worden.

Voorbeelden van modulaire functionaliteiten:

 • Meertalig Woocommerce webshop vanuit 1 installatie
 • Uitgebreid formulierensysteem voor formulieren die echt gebruiksvriendelijk zijn
 • SEO tools die je helpen bij het optimaliseren van je website
 • Filtersysteem om grote hoeveelheden pagina’s gebruiksvriendelijk toegankelijk maken
 • 1 product in modules verkopen

WooCommerce: het gemak van een webshop met ingebouwd CMS

Makkelijk zowel product- als landingspagina’s maken met WordPress en Woocommerce.

Ben je al bekend met WordPress en ben je op zoek naar een goed webshopsysteem om jouw e-commerce activiteiten uit te breiden? Blijf dan gebruik maken van de eenvoudige bediening van WordPress en koppel het webshopsysteem hieraan. Dan heb je een webshop met ingebouwd CMS waarmee je nog steeds je hele site kunt opbouwen met het gemak dat WordPress biedt en heb je daarnaast een webshop die hierop voortborduurt. Dit is zelfs één van de belangrijkste succesfactoren van deze combinatie!

Met WordPress maak je efficiënt en eenvoudig pagina’s en berichten aan die je ook nog eens makkelijk kunt onderhouden. Voor een WordPress webshop betekent dit dat je makkelijk productpagina’s en landingspagina’s zoals voor extra productinformatie kunt maken. De meeste andere e-commerce systemen bieden beperkte mogelijkheden voor het aanmaken van algemene pagina’s. Je bent snel op weg omdat de werkwijze je al bekend is. Bij een upgrade van WordPress komt meteen deze vraag naar boven:

Zijn WordPress en WooCommerce compatible na deze upgrade?

WordPress en WooCommerce komen van dezelfde maker: Automattic. Er is één partij die de open source community achter deze beide software-systemen begeleid met het gemeenschappelijke belang om beide systemen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Nu en in de toekomst. WordPress is net over naar versie 5.5, waarbij de compatibiliteit met WooCommerce wordt bevestigd.

Tips bij upgrades:

 • Check altijd vooraf in een ontwikkelomgeving of jouw installatie blijft functioneren
 • Controleer de verschillende plugins: zijn ze vrijgegeven voor de nieuwe versie WordPress en/of WooCommerce?
 • Check alle cruciale functionaliteiten na een upgrade
 • Bevestig dat WordPress en WooCommerce compatible zijn

Tips over hosting of WordPress webshop hulp nodig? Andere vragen ivm het onderhoud van je WordPress met WooCommerce installatie? Bel of mail ons (053 7503030 

Mocht je in het verleden bij systemen als bijvoorbeeld Joomla in combinatie met VirtueMart tegen problemen zijn aangelopen: dit waren systemen die door verschillende community’s met verschillende belangen werden ontwikkeld. Hierbij kunnen er verschillen in agenda’s en daarmee planning voor het toevoegen van functionaliteit komen, waardoor de software niet meer op elkaar aansluit. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat door Automattic een bundeling van belangen heeft plaatsgevonden in 2015.

Breng jouw WooCommerce webshop naar een hoger niveau!

 • WooCommerce webshop to the max
 • WooCommerce koppelen met ERP systemen

WooCommerce webshop koppelen met ERP-systemen

Elke webshop moet worden gevuld met producten. Producten hebben allerhande info aan zich hangen: prijs, aantal op voorraad, levertermijn, productomschrijving technisch, productomschrijving algemeen, afbeeldingen, handleiding pdf of video, gerelateerde producten, andere klanten kochten ook producten, welke klant heeft dit product al eens gekocht en hoeveel totaal en hoeveel per keer.

Wat van deze informatie is nuttig om op welke plek in beeld te brengen bij jouw klant of jouw toekomstige klant (degeen die nu nieuwsgierig in jouw webshop aan het snuffelen is)? Wat van deze informatie wijzigt er elke minuut of tenminste 1x per 24 uur? Wat ontbreekt er nog aan informatie om de webshop volledig gevuld te hebben: bijvoorbeeld de meta-gegevens tbv de zoekmachines?

Naast het mooi en zinvol/efficiënt presenteren van je producten heb je dus al veel informatie die frequent aangepast dient te worden in jouw webshop. Om dit deel zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat jouw shop altijd ” bij ” is, kun je WooCommerce koppelen met jouw ERP systeem. Dit kan middels maatwerk koppelingen (bruggen met eenzijdig of heen-en-weer verkeer) naar maatwerk ERP systemen om middels standaard koppelingen naar standaard ERP systemen zoals Exact.

Haal het maximale uit WooCommerce

WooCommerce is in 2011 gestart en sindsdien explosief gegroeid: zowel in gebruik als in kracht en functionaliteiten. Voor de functionaliteiten heb je, net als bij Magento, plugins of maatwerk aanvullingen nodig zodat alles verloopt zoals jij dat nodig hebt voor jouw product en voor jouw klanten.

Wat wij graag doen: grenzen verleggen!

Terwijl WooCommerce zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot het meest populaire e-commerce systeem, is tevens de kracht toegenomen. Dat wil o.a. zeggen dat het systeem ondertussen sterk genoeg is geworden om met relatief veel producten om te gaan. Hierdoor zijn nu aantallen mogelijk van ca 20.000 producten en meer (afhankelijk van de complexiteit van jouw WordPress webshop). Hierbij is het goed om te kijken wat jij 1 product noemt en wat het webshopsysteem 1 product noemt: een trui in meerdere kleuren en maten bijvoorbeeld. Is dat 1 product of is dat per kleur en per maat 1 product waardoor je zomaar 20 producten hebt ipv 1?

Daarnaast zitten er vaak relaties tussen producten, kunnen er prijsafspraken per klant per product gelden of kunnen er bij de samenstelling van de winkelwagen tbv de verzendmethode complexe berekeningen nodig zijn. Ook dit weegt mee in de belasting van de webshop en daarmee aan de grenzen van hetgeen deze aankan. Hiermee zijn wij constant aan het testen in testopstellingen zodat wij weten of snel weten welke combinaties wel en welke niet gaan werken.

Meer weten? Bel 053 7503030 of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Heb je vragen over WooCommerce?

Een webshop starten of overzetten is een spannende stap. Wil je hulp bij het opzetten van jouw WooCommerce shop? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in of bel direct 053-7503030

Bij Montix vind je professionals voor techniek, SEO en inrichting van je webshop. Integratie van nieuwsbrief systemen zoals MailChimp, betaalsystemen zoals Mollie en workshops met een duidelijke handleiding zodat je snel weer verder kunt: Montix is terecht de Woocommerce specialist Enschede in Overijssel.

WooCommerce specialist voor technisch maatwerk
Zit je met een uitdaging omtrent het koppelen van je ERP systeem? Wij helpen je bij het afstemmen en zorgen voor een goede vertaalslag t/m het voorraadbeheer voor een up-to-date webshopsysteem dat wordt aangestuurd door je ERP.

Workshop WooCommerce
Ben je al een tijd bezig met een webshop en nu wil je overstappen op WooCommerce voor verdere groei? Naast de technische realisatie, de optimalisatie van je gebruikerservaring, ontwerpen van sliders, etc, helpen we je graag vlot op weg met een Woocommerce workshop. Zo kun je zelf meer met je website. Dit vinden wij bij Montix belangrijk.

WooCommerce specialist voor MailChimp koppeling
Heb je MailChimp de laatste tijd een beetje gevolgd en ben je enthousiast geworden over dit unieke nieuwsbrievensysteem? Dan kunnen wij dit voor je koppelen aan je WordPress website en de WooCommerce shop. Adreslijsten uitwisselen met je CRM-pakket is uiteraard ook een mogelijkheid, zodat je altijd over een actueel adressenbestand kunt beschikken.

Ondersteuning voor WordPress webshop

Wat voor ondersteuning voor je WordPress webshop je ook nodig hebt, bij Montix helpen we je graag verder.
Neem contact met ons op voor al je WooCommerce support vragen rondom WooCommerce.

Bereik meer met WooCommerce, door:

Technische ondersteuning

Optimale prestaties:

 • Inrichten thema
 • Werking plugins
 • Goede, snelle en veilige hosting
 • Updates
 • Koppeling externe systemen
 • Koppeling betaalprovider

Online Marketing

Betere bezoekers, meer omzet:

 • Content SEO
 • Technische SEO
 • Social Media
 • Social Media advertising
 • Monitoring en advies
w

Support

Zodat jij verder kunt:

 • Handleiding op maat
 • Workshop op maat
 • Blog met info
 • Helpdesk direct bereikbaar
 • Technische support

Heisterkamp

Klant aan het woord

Montix is een prettige partij om mee samen te werken. Het is een klein team met kennis van zaken. Het fijne is dat je ze altijd kan bellen, het contact is persoonlijk, je bent geen nummer. Zaken worden snel opgepakt en er is een fijne terugkoppeling. Ook wordt er goed meegedacht en wordt er goed gekeken naar de wens van de klant. Je kan goed merken dat ze niet voor de duurste oplossing willen gaan, maar voor de beste oplossing voor de klant. De prijzen die gehanteerd worden zijn goed, voor de prijs die je betaalt ben je verzekerd van snelle communicatie en vakwerk. Wat ik fijn vond aan de samenwerking is dat Montix ook openstond voor kritiek, dingen die wij niet goed vonden lopen werden snel opgepakt en gekeken hoe we dit konden verbeteren. Al met al, een goede partner voor je website waar je op kunt bouwen en op kunt vertrouwen.’

Cindy Ooijik

janssen-de-jong-case-montix

Techniek

SEO-Icon-Kader-blauw

Thema/Template

De vormgeving:

 • Kopen = Kiezen
 • Maatwerk
 • Eigen look & feel
 • Advies
SEO-Icon-Kader-blauw

Plugins

De functionaliteiten

 • Kopen = Kiezen
 • Maatwerk
 • Configuratie
 • Advies
Kader-SocialMedia-blauw

Hosting

Sterke basis:

 • Snel
 • Up-to-date
 • Monitoring
 • Optimalisatie
 • Advies

Aan de slag met ’s werelds beste tooling

moz
moz
google-search-console
moz
moz
WooCommerce webshop plugin voor WordPress
moz
Google Analytics

Online Marketing

SEO-Icon-Kader-blauw

Technische SEO

De basis moet goed staan:

 • Goede hosting
 • Geoptimaliseerde techniek
 • Alle componenten aanwezig
 • Juiste configuratie
 • Juiste url’s
SEO-Icon-Kader-blauw

Content SEO

Zoekmachine optimalisatie:

 • Goede teksten
 • Juiste trefwoorden
 • Goede sitestructuur
 • Snel te lezen/scannen
 • Duidelijke hierarchie
Kader-SocialMedia-blauw

Social Media

Je online aanwezigheid, middels:

 • Linkbuilding
 • Fan-building
 • Image-building
 • Meer verkeer
 • Adverterteren
strategie

Aanpak

Waarom, hoe en wat:

 • Inzicht
 • Overzicht
 • Aanpak bepalen
 • Monitoren
 • Bijsturen
SEO-Icon-Kader-blauw

Monitoring

Overzicht over de prestaties:

 • Prestaties zoekwoorden
 • Prestaties andere websites
 • To-do punten
 • Fouten verwijderen
 • Kansen in beeld
academy

Support

Kennisoverdracht:

 • Workshops
 • Handleidingen
 • Blog
 • Specifiek voor jouw site
 • Voor jouw hele team!

WooCommerce webshop opstarten of doorgroeien?

Support

SEO-Icon-Kader-blauw

Techniek

Technische ondersteuning voor:

 • Installatie WooCommerce
 • Configuratie WooCommerce
 • Maatwerk plugins
 • Betaalsystemen
 • Advies
SEO-Icon-Kader-blauw

Online Marketing

Meer bezoekers en conversie:

 • Onderhoud content
 • Content SEO
 • Technische SEO
 • Social Media Advertising
 • Advies
Kader-SocialMedia-blauw

Hosting

De sterke basis:

 • Snelheidsoptimalisatie
 • Updates
 • Monitoring
 • Beveiliging
 • Advies

Hosting

SEO-Icon-Kader-blauw

Veiligheid

De basis goed geregeld:

 • SSL certificaat
 • Updates
 • Blacklisting monitoring
 • Inbraakpogingen blokkeren
 • Advies
SEO-Icon-Kader-blauw

Snelheid

Beïnvloed door oa.:

 • Plugins
 • Configuratie
 • Locatie webserver
 • Cache systemen
 • Afbeeldingen en video
Kader-SocialMedia-blauw

Support

Wanneer nodig:

 • Shop gehackt
 • Shop te traag
 • Problemen met afrekenen
 • Updates lukken niet
 • Shop niet in de lucht

Met trots werken wij oa voor:

logos-zwart-wit-montix
klanten-montix-mobiel
marko-portret-klein

Strategisch en technisch advies

Marko van den berg

Tel: +31 (0)53 750 30 30
E-mail: info@montix.nl

Neem contact op

reCAPTCHA is required.

Meer weten over: