Maatwerk plugins

Voor WooCommerce
 

 

 

 

 

WooCommerce maatwerk plugins voor jouw website

In sommige gevallen zijn standaard plugins en thema’s niet genoeg om jouw website optimaal te laten functioneren. In andere gevallen heb je een zeer specifieke functie nodig die niet bestaat in de vorm van plugins of moeten al bestaande plugins worden aangepast naar jouw wensen. In deze gevallen helpt Montix je graag verder. Wij hebben ervaring met WooCommerce maatwerk. Hieronder een aantal voorbeelden om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Postcodechecker

Om de bezoekers van je website het voor hen dichtstbijzijnde service- of verkooppunt te tonen kun je op basis van de postcode bepalen welke voor hen dichtbij zitten. De bezoeker voert alleen zijn postcode in de postcodechecker in en krijgt dan de voor hem interessante adressen te zien, incl. link naar de routeplanner aangezien dit via Google Maps kan.

Sorteringen op alfabet, afstand en eventueel eigenschappen of criteria waar het service- of verkooppunt aan moet voldoen kunnen worden ingebouwd. Deze postcodechecker kan met elke CMS worden gecombineerd: Typo3, WordPress, WooCommerce, maatwerk CMS, etc!

Filtersysteem voor WordPress en/of WooCommerce

Herken je deze situatie: onder 1 of meerdere categorieën heb je veel content (pagina’s) of producten waardoor het geheel zeer onoverzichtelijk wordt voor de bezoeker van jouw website of webshop?

WordPress Webshop maatwerk plugin

We kunnen je hiervoor een maatwerk-plugin-van-de-plank voor leveren: per pagina of product kun je aangeven aan welke vooraf afgesproken eigenschappen deze voldoet. Op basis hiervan wordt er automatisch, dus ook met de nieuwste pagina’s of producten, een overzicht gegenereerd. Hierdoor kan je bezoeker zien dat je veel te bieden hebt op dit onderwerp en blijft het in de presentatie ook zeer overzichtelijk.

  • maatwerk plugins (module-van-de-plank)
  • dus snel inzetbaar
  • ook achteraf goed toe te voegen
  • veel beter overzicht voor de bezoeker
  • snel en eenvoudig te bedienen

 

Tijdelijke toegang tot pdf-publicaties plugin

Boekschrijven.nl is een geweldige website voor mensen die een eigen boek (willen) schrijven. De website zit vol met tips en tricks en je kan zelfs gebruik maken van een (online) coach. Daarnaast organiseren ze regelmatig Webinars en events rondom het thema ‘schrijven’.

Schrijfcursus module

Montix heeft een module voor boekschrijven.nl ontwikkeld waardoor een cursus in losse modules opgesplitst kan worden. Elke losse module wordt voorzien van een pagina waarop diverse documenten gedownload kunnen worden. Ook kan er op deze pagina een audio bestand beluisterd worden.

Voordeel: bezoekers zijn niet verplicht de gehele cursus in een keer aan te schaffen. 

Beveiliging

De pagina waar de download bestanden en eventueel de audio bestanden staan is beveiligd zodat deze alleen benaderbaar is als het bijbehorende product aangekocht is.

WooCommerce maatwerk plugins voor jouw website nodig?

Wanneer je opzoek bent naar maatwerk van plugins voor jouw website helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken, of bekijk onze WooCommerce Support pagina.

Must read over WooCommerce

Betalen na ontvangst met AfterPay

           Hoe gaat Afterpay om met het toekennen, goedkeuren, van een transactie: Als iemand niet bekend is en er kan geen kredietcheck worden gedaan. Dan is er een limiet van € 75,- voor de eerste bestelling Hetzelfde...

Lees meer

Google shopping koppelen

Koppel je webshop met Google Shopping Je budget en daarmee je vertoningen beheer je met je Google AdWords account. WooCommerce laat zich middels een plugin prima koppelen aan Google Shopping. Wil je meer of afwijkende instelmogelijkheden, dan is deze...

Lees meer

Hulp nodig?

We helpen je graag direct verder.

reCAPTCHA is required.